develop own website


Alles is communicatie...

... en communicatie is alles. Zolang er op het gebied van communicatie iets te verbeteren valt, dan kan Ernst Abbing Communicatie op diverse manieren helpen. Van individuele trainingen tot teamontwikkeling en van korte interventies tot meerdaagse groepsbijeenkomsten. 

CONCEPTS

van idee tot uitvoering

Foto van drie Biebbussen voor De Bieb voor de Zaanstreek

Teamwork

Vorm, inhoud en plaats zijn bepalend voor het effect van de boodschap. Samen met uw mensen of met een team dat op maat is samengesteld kunnen we elk (communicatie) project tot een succes maken. 
Een project kan vele vormen aannemen, zoals een evenement, een congres, een campagne, een roadshow, restyling of een videoproductie.

Ontzorgen

Als creatief projectmanager kan ik u werk en zorgen uit handen nemen. Pragmatisch en gedreven stuur ik uw project op tijd, geld en kwaliteit.

COACHING

alle vaardigheden kun je leren

foto van training aan bewindvoerders

Welke gedragsstijl heeft jouw voorkeur en hoe zet je deze effectief in? Met behulp van LIFO® (Life Orientations) kan EAC die gedragsstijlen in beeld brengen. Zowel individueel als per team. Dat biedt een goede basis om jezelf of het team verder te ontwikkelen.

Welke vaardigheden heb je nodig in je werk en hoe kun je die versterken? EAC verzorgt diverse interactieve trainingen om communcatieve vaardigheden te verbeteren en direct in de praktijk toe te passen. Trainingen zijn er voor diverse beroepsgroepen en kunnen op maat aangeboden worden.

CONFERENCING

alle deelnemers actief en betrokken

foto van een Primoforum-sessie

Na een jarenlange ervaring als trainer en gespreksleider had ik behoefte aan een stuk gereedschap om echt iedereen 'bij de les' te houden. Dat gereedschap is er nu en heet Primoforum. Inmiddels wordt Primoforum door heel veel professionele gespreksleiders en trainers met succes ingezet. 

Beslist interactief

Met dit instrument worden bijeenkomsten niet alleen effectiever en efficiënter, het is nog leuk ook en na afloop kan iedereen zich vinden in het eindresultaat.
EAC kan je helpen bij het vormgeven en uitvoeren van zo'n interactieve bijeenkomst.

foto van een debat met de EGGO-methode

Een Goed Gesprek Over = EGGO

Het kost onze samenleving steeds meer moeite om het debat in de publieke sector op een bevredigende manier te voeren. De opvang van vluchtelingen, de aanleg van een nieuwe snelweg, herontwikkeling van een oude woonwijk. Het debat is gepolariseerd en verruwd. Meningen worden als feiten gepresenteerd, er wordt nauwelijks naar elkaar geluisterd, men voelt zich niet gehoord en er wordt op de man gespeeld. Met de EGGO-methode komt de inhoud van het debat weer op de voorgrond, terwijl opponenten als persoon worden gerespecteerd.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Vul onderstaand formulier in en geef a.u.b. aan in welke dienst(en) u geïnteresseerd bent. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een reactie. Kunt u niet wachten? Bel dan even met 0654 380 984

foto Ernst Abbing
Adres

Herengracht 247
1016 BH Amsterdam

Contact

E-mail: info@ernstabbing.nl
Telefoon: 0654 380 984